klm-vliegtickets-maleisieVliegtickets Indonesië

 

Een vliegticket naar Indonesië op maat

Net als het op maat maken van je reis door Indonesië, kunnen wij een vliegticket Indonesië voor je boeken dat perfect aansluit bij je reis. De organisatie ligt dan van a tot z bij Riksja Family Indonesië. Wel zo prettig bijvoorbeeld als er nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Indonesië vlucht op maat en, door de inkoopkracht van onze vluchtpartners, ook een scherp tarief. Juist nu de vliegwereld sterk in beweging is zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. We doen mee aan alle airline specials, zoals bijvoorbeeld KLM werelddeal weken. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, neem dan contact met ons op. Indonesië vliegtickets kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement (Indonesië bouwstenen en Indonesië rondreizen).

Vliegen naar Indonesië met KLM

óf: zelf je vliegticket Indonesië zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je vlucht naar Indonesië boeken (ook als je alleen een losse vlucht zoekt). Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht. Heb je geboekt, geef je vluchtgegevens dan aan ons door wanneer bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt. Onze Riksja Family Indonesië reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Indicatie vliegtarieven

klm Laagseizoen vanaf €695,-,- p.p. Economy Route Amsterdam - Denpasar v.v.
Hoogseizoen vanaf €940,- p.p. Economy Overstap geen, tankstop in Singapore of wel in Kuala Lumpur of Singapore
singapore airlines Laagseizoen vanaf €1047,-,- p.p. Economy Route Amsterdam - Denpasar v.v.
Hoogseizoen vanaf €1246,-,- p.p. Economy Overstap Singapore
garuda indonesia Laagseizoen vanaf €932,-,- p.p. Economy Route Amsterdam -Jakarta (Java)- Denpasar v.v.
Hoogseizoen vanaf €1052,-,- p.p. Economy Overstap Jakarta

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Kindertarieven

De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende voorwaarden als het gaat om de kinderkorting op het vliegtarief afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een veel voorkomende kortingsregeling is dat kinderen van 0-1 jaar gratis zijn, kinderen van 2-11 jaar 25% korting krijgen op het vliegtarief en kinderen van 12 jaar en ouder het volledige bedrag betalen. Onze reisspecialist informeert je graag over de voor jou meest voordelige tarieven.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit bij ons mogelijk. Alleen gaan de beste en goedkoopste vluchten altijd via Amsterdam richting Indonesië. Hierdoor heb je van zowel Brussel als Düsseldorf altijd twee overstappen.

Inbegrepen

Genoemde totaalprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegverzekering. De geldende boekingsklassen staan achter het betreffende vluchttarief.

De laagste vliegticket tarieven

Onze samenwerking met Airtrade, de grootste ticketleverancier van Nederland (IATA, ANVR, SGR) zorgt voor de laagst mogelijke vluchtprijzen. Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor je vliegtickets naaar Indonesië. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen, je praat eerder over dagprijzen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Indonesië .