Vliegtickets Indonesië nodig?

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Indonesië voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Family Indonesië-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

De voordelen als wij je vlucht regelen:
✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket naar Indonesië zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Indonesië-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Family Indonesië, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

 

Indicatie vliegtarieven

klm Laagseizoen vanaf €695,-,- p.p. Economy Route Amsterdam - Denpasar v.v.
Hoogseizoen vanaf €940,- p.p. Economy Overstap geen, tankstop in Singapore of wel in Kuala Lumpur of Singapore
singapore airlines Laagseizoen vanaf €1047,-,- p.p. Economy Route Amsterdam - Denpasar v.v.
Hoogseizoen vanaf €1246,-,- p.p. Economy Overstap Singapore
garuda indonesia Laagseizoen vanaf €932,-,- p.p. Economy Route Amsterdam -Jakarta (Java)- Denpasar v.v.
Hoogseizoen vanaf €1052,-,- p.p. Economy Overstap Jakarta

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Kindertarieven

De luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende voorwaarden als het gaat om de kinderkorting op het vliegtarief afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een veel voorkomende kortingsregeling is dat kinderen van 0-1 jaar gratis zijn, kinderen van 2-11 jaar 25% korting krijgen op het vliegtarief en kinderen van 12 jaar en ouder het volledige bedrag betalen. Onze reisspecialist informeert je graag over de voor jou meest voordelige tarieven.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit bij ons mogelijk. Alleen gaan de beste en goedkoopste vluchten altijd via Amsterdam richting Indonesië. Hierdoor heb je van zowel Brussel als Düsseldorf altijd twee overstappen.

Inbegrepen

Genoemde totaalprijzen zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegverzekering. De geldende boekingsklassen staan achter het betreffende vluchttarief.

De laagste vliegticket tarieven

Onze samenwerking met Airtrade, de grootste ticketleverancier van Nederland (IATA, ANVR, SGR) zorgt voor de laagst mogelijke vluchtprijzen. Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor je vliegtickets naaar Indonesië. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen, je praat eerder over dagprijzen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticket informatie Indonesië .