Stopover wereldsteden met kinderen - Kuala Lumpur

Stopover wereldsteden met kinderen: Kuala Lumpur, Singapore of Hong Kong

Vanaf Amsterdam vlieg je niet direct naar Indonesië. Je kunt kiezen voor een tankstop in Singapore waarbij je alleen even de benen strekt, maar het is ook mogelijk een rondreis door Indonesië te combineren met een stopover wereldsteden met kinderen in een van de Aziatische steden Kuala Lumpur, Singapore of Hong Kong.

Op deze manier onderbreek je de lange vliegreis naar Indonesië en wen je dan alvast een beetje aan het tijdsverschil. Twee nachten is net genoeg om bij te komen van je jetlag en om een goede indruk van de stad te krijgen. Vervoer en dagtrips in de steden zelf zijn makkelijk ter plaatse te regelen. We bieden dan ook geen standaard stadstours aan, wel een transfer bij aankomst en een prettig hotel met een goede ligging. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden. Heb je vragen over een stop over in een Aziatische stad? Neem dan contact op met de Riksja Family Indonesië reisspecialisten. Zij helpen je graag verder.

kuala lumpur stopover bali met kinderenIndonesië combineren met Kuala Lumpur

Stap een multiculturele samenleving in. De afwisseling in culturen, gebouwen, mensen, talen en religies, geven Kuala Lumpur de sfeer van een echte wereldstad. Na een lange vlucht worden je zintuigen op scherp gezet door alle nieuwe indrukken. Daarom is het wel zo fijn dat je wordt opgehaald en zorgeloos naar je comfortabele hotel met zwembad, in hartje stad wordt gebracht. Met onze tips, speciaal gericht op gezinnen, kun je zelfstandig en op eigen tempo de stad ontdekken. Aan het einde van je verblijf wordt je terug gebracht naar de luchthaven vanwaar je door vliegt naar Indonesië of terug vliegt naar huis.

 

bali combineren met singaporeIndonesië combineren met Singapore

Verleg je grenzen en combineer Indonesië met het moderne Singapore. Deze stad heeft voor ieder wat wils: hippe warenhuizen, een torenhoge skyline, stranden en pretparken. De stad kent een mengelmoes aan culturen: Chinatown met zijn typische markt, de originele façades van Little India en rond Arab street de tempels en kleurige straten. Je kunt er gevarieerd eten en shoppen in een oosterse sfeer. De transfer vanaf de luchthaven wordt voor je geregeld. In het hotel verblijf je in twee keer een tweepersoons kamer. Het vriendelijke personeel zorgt voor een warm welkom.

 

hong kongIndonesië combineren met Hong Kong

Als stopover in Azië kun je kiezen voor Hong Kong. Een bezoek brengt je temidden van een mix van skyscrapers, shoppingcentra, een wirwar van Chinese uithangborden; snelle zakenvrouwen met nog snellere mobieltjes, vitrines vol met de meest vreemde etenswaar. Maar ook fotogenieke plekjes, zoals op Hongkong Island waar de typische Chinese jonken liggen aangemeerd. De enorme supermoderne luchthaven Kai Tak ligt op Lantau en ben je in ongeveer 45 minuten in het centrum van Kowloon of Hongkong Island. Wij vinden het na een lange vlucht prettig als er iemand met een naambordje op je staat te wachten die je naar het hotel brengt. De transfer terug laten we aan jezelf over. In het downtown hotel reserveren we twee keer een tweepersoons kamer.