Rondreis Indonesië met kinderen - Ubud

Rondreis Indonesië met kinderen

Maak je eigen offertje in een koninklijk paleis, slaap in een huis op palen tussen de rijstvelden en fiets door plattelandsdorpen. Onze Indonesië-rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door een combinatie van onze bouwstenen – korte reisprogramma’s – die goed bij elkaar passen met elkaar te verbinden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Wij, Indonesië-kenners Yvonne, Willemijn en Nienke, zijn zelf met onze gezinnen in Indonesië geweest en helpen je graag verder om je ideale Indonesië-rondreis met kinderen samen te stellen.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Indonesië rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1: Actief Java & Bali

Reisschema:: Yogyakarta - Bromo vulkaan - Sanur - Lovina - Ubud - Nusa Lembongan
Reisduur: 22 dagen/21 nachten (waarvan 2 nachten in het vliegtuig)
Reissom: € 1814,- per volwassene
€ 1340,- per kind
Vluchten: vanaf € 1.000,- p.p.

Combineer in drie weken je familiereis naar Java en Bali met kinderen. Het reistempo ligt iets hoger en de stoere activiteiten maken de rondreis vooral geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en tieners. Je bezoekt de mystieke Borobudur, met de trein reis je dwars door Oost-Java en je gaat op jeep-expeditie naar de Bromovulkaan. Op Bali vind je de rust aan een van de stranden, ontdek je per stoere buggy de groene binnenlanden en raft je langs de rijstvelden.

Voeg deze rondreis toe aan je Indonesië reisplan!

Rondreis 2: Sarongs, sawa’s en saté’s

Reisschema: Sanur – Amed - Lovina - Pemuteran - Ubud - zuid Bali
Reisduur: 21 dagen/20 nachten
Reissom: € 1486,- per volwassene
€ 1098,- per kind
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

De gezinsreis Bali om niks te missen van alle hoogtepunten. Deze reis gaat in een rustig tempo een stapje verder het vruchtbare binnenland in én start aan het strand. Je reis naar ‘het eiland van de goden’ begint met het bijkomen van de vlucht op het strand van Sanur. 

Daarna reis je door naar koelere heuvels waar je met een lokale gids door kruid- en fruitplantages wandelt. Ga snorkelen op een onbewoond eiland en reis verder naar het ongerepte oosten, waar je in een paleistuin je eigen offertjes maakt en deelneemt aan een Balinees tempelritueel. Dan reis je naar het artistieke hart van Bali, waar je op de fiets kennismaakt met de achterlanden en glooiende rijstterrassen van Ubud. Je gezinsvakantie Bali eindigt aan een fijn familiestrand in het zuiden. Luierend met een goed boek, terwijl de kids zandkastelen bouwen.
verder lezen

Rondreis 3: Bali in een (kokos)notendop

Reisschema: Ubud –Lovina en Munduk - Amed – Sanur
Reisduur: 15 dagen/14 nachten
Reissom: € 974,- per volwassene
€ 719,- per kind
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Deze korte familiereis Bali, precies te plannen in de kerst- of meivakantie, combineert in twee weken het authentieke Bali met een fijn familiestrand. Je start in Bali’s groene hart Ubud, waar je fietsend langs rijstvelden kennismaakt met het soms primitieve leven op de achterlanden. 

Maak een wandeling langs kruid en fruitplantages bij Munduk en rijd om de vulkaan naar het ongerepte oosten, waar je zelf offertjes leert maken en een tempelritueel meemaakt in het waterpaleis. Als afsluiter geniet je nog een paar dagen van zon, zee en een aangenaam strand voor een relaxed einde van je reis.
verder lezen

Rondreis 4: Tienerstreken in tempelparadijs

Reisschema: Sanur – Ubud – Pemuteran – Munduk – Nusa Lembongan - Sanur
Reisduur: 21 dagen/20 nachten
Reissom: € 1598,- p.p.
Vluchten: vanaf € 900,- p.p.

Een eigenwijze, complete rondreis voor gezinnen met tieners waarbij je afwijkt van de gebaande paden. In ruim tweeënhalve week reis je vanaf de zuidkust tegen de klok in. Je start met surfen bij Sanur en fietst vervolgens in het groene hart van Bali langs rijstterrassen.

Met een snorkel ga je op zoek naar Nemo en in een buggy cross je door het vruchtbare binnenland. Ook verken je het ongerepte oosten waar je offertjes maakt in een waterpaleis. Je sluit je Bali gezinsreis af op de witte stranden van Nusa Lembongan en geniet van een vers gevangen vis en satétje.
verder lezen

Rondreis 5: Slingerapen , tempelwachters en raft-rivier

Reisschema: Medan – Tangkahan - Bukit Lawang - Yogyakarta - Bromo - Ubud - Sanur
Reisduur: 21 dagen/20 nachten
Reissom: € 1574,- p.p.
Vluchten: vanaf € 1200,- p.p.

Dit is onze favoriete familiereis Indonesië omdat je in drie weken drie totaal verschillende eilanden combineert. Je reist naar de ruige jungle op Sumatra, waar je vanuit je jungle lodge orang-oetans spot. Vervolgens de mystieke tempel Borobudur en maanlandschap tijdens je vulkaan expeditie.

Op Bali krijg je zin in zen. Hier overnacht je in smaakvolle cottages aan rustige stranden en ontdek je frisgroene rijstvelden met je gids. Vanwege de langere reisafstanden en de stoere activiteiten maken deze rondreis geschikt voor gezinnen met oudere kinderen.

Rondreis 6: Van rijstterrassen naar Komodo-eiland

Reisschema: Ubud - Pemuteran - Lovina - Sanur - Komodo eiland - Sanur
Reisduur: 19 dagen/18 nachten
Reissom: € 1647,- p.p.
Vluchten: vanaf € 1100,- p.p.

Deze rondreis lijkt op de rondreis ‘Tienerstreken in tempelparadijs’, maar in plaats van naar Nusa Lembongan reis je naar het Komodo eiland. Híer bestaan er nog draken! Op zoek naar Komodo-varanen, op surfles en met een buggy door de jungle. Deze avontuurlijke rondreis is geschikt voor tieners en kan uiteraard worden als je met jongere kinderen reist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kruid- en fruitplantagewandeling in plaats van een buggy tour.

1
van
6

 

Algemene informatie rondreizen Indonesië met kinderenBali rondreis met kinderen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Wat is inbegrepen in de Indonesië rondreizen?
– Je overnachtingen zijn met ontbijt. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening.
– Het vervoer is geregeld met een auto met privé chauffeur voor de gehele reis zoals in het programma beschreven.
– Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken, soms met gids en meestal met lunch. Zie de beschrijvingen.
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in de Indonesië rondreizen?
– De vlucht naar Indonesië. Deze kun je apart boeken via de reisspecialist of op onze vliegtickets pagina.
– De binnenlandse vluchten. Deze kun je apart boeken via de reisspecialist
– Optionele excursies, zoals een raften of een vulkaan beklimmen

Rondreis Indonesië met kinderen aanpassen?
Het is mogelijk aanpassingen op rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel. Je kunt ook gemakkelijk dagen aan de reis plakken, een rondreis iets inkorten of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt op mijn reisplan, we zullen dan contact met je opnemen voor een aangepaste prijsopgave. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. We vinden het altijd prettig om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken en je kunt ons altijd bellen of  een e-mail sturen voor informatie.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen