Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   ontmoeten bali linReizigers over ons

   Reisverslagen Indonesië met kinderen

   Op deze pagina plaatsen we korte Indonesië reisverslagen en recensies van reizigers die met IndonesiëKids zijn weggeweest. Dit kan je helpen een beeld te krijgen van het land zoals onze reizigers het ervaren hebben en je inspireren bij het samenstellen van je reis. Vind je het leuk om de volledige reisverslagen te lezen en alvast in de sfeer van het land te komen? Lees dan verder

   Heb je zelf een reisverslag gemaakt na je IndonesiëKids reis, dan vinden we het leuk om deze te lezen. Ook ontvangen we graag je leukste reisfoto’s, die we een plekje kunnen geven op onze website. Je kunt deze sturen naar (info@indonesiëkids.nl).

   wendy gezin tanah lot

   Foto van de familie Zwinkels

   Nergens over na hoeven denken

   “Wat vonden we het leukst? Dat alles geregeld was, we nergens over na hoefden te denken, en alles soepel verliep.” – Enquête familie Vrolijk (kids 6 en 8 jaar)

   Ruimte om te relaxen

   “Fantastische reis. Veel gereisd, gezien en gedaan, heel afwisselend programma. Omdat alles perfect geregeld was ook nog ruimte om te relaxen!” – Recensie op Reisorakel.nl van Géke Mennink

   Met elkaar herinneringen maken

   “Met name het met elkaar herinneringen maken, vonden wij het leukst. Alles wat georganiseerd was was zeer de moeite waard, en het feit dat alles eromheen (vervoer, hotels, etc.) uitermate goed geregeld was, waardoor je nergens over na hoefde te denken.” – Enquête familie Meijer -Wegman (kinderen 4 en 6 jaar)

   familie reis bali zwembad

   Speelkameraadjes tegenkomen in Sanur

   Andere gezinnen tegenkomen

   “Bali kent een grote diversiteit en elke activiteit die we deden was bijzonder! De kinderen hebben genoten van de fietstocht bij Ubud, al zouden we het eerder een remtocht willen noemen;­) Ook de andere gezinnen die dezelfde bouwstenen deden, was een aangename verrassing. Onze kinderen keken bij elke nieuw hotel uit naar welke andere gezinnen er ook in het hotel zaten.” – Enquête familie De Groot (kids 8 & 10 jaar)

   Kleinschalige locaties hadden we zelf niet gevonden

   “Belangrijkste reden om IndonesiëKids aan te bevelen: De echt leuke, kleinschalige locaties voor families in Lovina, Amed, Pemuteran zouden we zelf misschien niet gevonden hebben. Je komt met zekerheid andere Nederlandse families tegen met kinderen in de juiste leeftijd.­ De organisatie van alle transportdagen, activiteiten etc. klopte, dus zorgeloos op vakantie.” – Enquête familie Van der Graaf (kids 8 en 12)

    

   ubud fiets familie jansen

   Foto uit de Travelnotes van de familie Jansen

   Er werd naar me geluisterd

   “Ik heb vooraf wel tig keer het reisschema gewijzigd maar kreeg elke keer een keurige en zeer snelle reactie . Het fijne is dat je de keuze hebt tussen het zelf samenstellen van je reis aan de hand van bouwstenen (die je ook nog naar wens aan kunt passen) maar dat je ook een compleet programma kunt boeken.” – Recensie op Reisorakel.nl van Claudia

   Persoonlijk contact

   “De organisatie was meer dan perfect. Het contact was heel persoonlijk. Ga je naar Bali, twijfel niet, deze organisatie was voor ons top!” – Recensie op Reisorakel.nl van Familie Arno

   Enthousiast en oprecht advies

   “Jullie hebben gespecialiseerde reiskennis. Er werd naar mij geluisterd, enthousiast en oprecht advies. Met name van Wendy.” – Enquête Nicole Coenen (zoon van 11 jaar)

    

   bali waterpaleis langendijk

   Familie Langendijk met zoon Jeffrey

   Leuke en leerzame activiteiten

   “De Komodotour en het kruidnagelpad vonden wij het leukst. Wat waren dit superleuke en leerzame bouwstenen. Daar kijken wij nog steeds met een
   enorm prettig gevoel op terug!” – Enquête – familie Langendijk (zoon 12 jaar)

   Meer dan standaard

   “De afwisseling, het feit dat we veeeeel meer gezien en gedaan hebben dan wanneer je een paar weken op één plaats verblijft en zo nu en dan een excursie maakt. Qua excursies vonden we de fietstocht erg leuk, het verblijf in het waterpaleis (met offertjes maken) heel bijzonder.” – Enquête IndonesiëKids familie Dekker -­ Moermond (kinderen 5 & 10 jr)

    

    

    

   Voor jong en oud

   “De activiteiten zijn vrijwel allemaal heel goed vanwege de balans tussen doen en cultuur zodat zowel ouders als kinderen zich er prima in kunnen vinden.” – Enquête Femke Berns (kinderen 10 & 14 jaar)