Over Riksja Family Indonesië

Indonesië reizen specialist

Riksja Family Indonesië is onderdeel van Riksja Family, een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze eigen kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Ver op reis gaan met je kinderen kan volgens ons op een leuke manier. Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Yvonne van Velzen

Reisspecialist Riksja Family Indonesië

Ik heb samen met mijn gezin al een paar mooie reizen mogen maken. En ook Indonesie heeft ons weer verrast. Wat een prachtig landschap met de rijstvelden en vulkanen. Het was dan ook super om de Bromo vulkaan te beklimmen; de rook en het gerommel dat uit de vulkaan komt, maakt best indruk. Wat was Java een mooie ervaring voor mij en ook voor mijn gezin. Yogyakarta is een gezellige stad waar we op de fiets naar de Borobudur zijn geweest. En dan de bevolking; ze waren zo geinteresseerd in ons en zo vriendelijk. We hebben ons echt welkom gevoeld. Riksja reizen zijn voor ons gezin ideaal, omdat je zelf je route kunt samenstellen en de belangrijkste excursies geregeld zijn. Ter plaatse lekker genieten en niet veel meer hoeven te regelen brengt de nodige ontspanning.

Nienke van der Maar

Reisspecialist Riksja Family Indonesië

Reizen is de rode draad in mijn CV. Bij Riksja Travel heb ik mijn passie reizen met werken kunnen combineren. Ik deel graag mijn ervaringen over de reizen die ik heb gemaakt en puzzel met je mee over de beste route en leukste activiteiten ter plaatse. Mijn favoriete bestemming is Indonesië. Ieder eiland is weer zo anders en zo divers. De bevolking is er vriendelijk en je voelt je er erg welkom. Dit voorjaar ging ik met mijn gezin naar Java en Bali. De mensen ontfermden zich meteen over onze kids. Op Java beklommen we de Bromo en reden met paard en wagen door de rijstvelden. Bali is een heerlijke vakantieland waar we een stukje ontspannen afwisselde met leuke activiteiten. Op Nusa Lembongan kochten we een vliegertje en speelde mijn zoons met de lokale kinderen op het strand, terwijl wij genoten van de ondergaande zon.

 

bali kindvriendelijk lokale vertegenwoordigerOnze lokale vertegenwoordiger

Op Indonesië werken wij nauw samen met een lokale partner. Onze partner is gevestigd op Bali, in Sanur. Zij kennen het land en zijn gebruiken goed, omdat ze er zelf wonen. Daarbij bezoeken zij de hotels regelmatig en kunnen je ter plaatse de beste tips meegeven.

De benodigde informatie en vouchers voor de geboekte hotels en excursies krijg je van ons al voor vertrek per e-mail toegestuurd. Bij de reisbescheiden die je van ons krijgt voor vertrek, tref je het contactadres en de telefoonnummers van de lokale partner. Er is een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is, zodat je tijdens je Riksja Family Indonesië reis ter plaatse altijd op ze kan rekenen voor hulp of vragen.

 

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.

Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021

We zijn zo ongelooflijk trots en dankbaar dat we ook in dit bizarre jaar de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie hebben gewonnen. Onze reizigers beoordeelden onze reizen met een 9,0. Dankjewel voor het vertrouwen!

De Reisgraag Awards is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan reisorganisaties gebaseerd op reviews van klanten. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd door Reisgraag en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen.
De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.