Tangkahan met kinderen - Sumatra tuben

Indonesië bouwstenen

Spot orang-oetans in het wild, ga tuben door de jungle, fietsen bij de Borobodur en kom oog in oog te staan met de Komodovaraan. Indonesië bouwstenen zijn korte Indonesië reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je zelf je reis samenstellen. Door de soms pittige reisafstanden en actieve excursies adviseren we voor onderstaande bouwstenen een minimum leeftijd van 8 jaar. Reis je met jonge kinderen, bekijk dan onze Bali bouwstenen. Ook kun je één van onze Indonesië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Indonesië specialisten Yvonne en Nienke zijn met hun eigen gezin in Indonesië geweest, begrijpen waar een reis aan moet voldoen en helpen je graag verder.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Indonesië bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

Sumatra bouwstenen

Reisschema: Medan startpakket
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 126,- per persoon

In de kampung, iets buiten de drukke metropool Medan, vonden wij een serene plek tussen de palmbomen. Aan het zwembad is het fijn acclimatiseren na een lange vlucht. Met een gids ga je per ‘becak’ motortaxi met zijspan op bezoek in de kampung. Daar neem je een kijkje in het dagelijkse leven op Sumatra.

Voeg deze bouwsteen toe aan je Indonesië reis!

Reisschema: Medan - Bukit Lawang
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 154,- per persoon

Trek met een gids de jungle in en kom oog in oog te staan met deze roodharige mensapen. Voor veel gezinnen is dit terecht dé reden om naar Sumatra af te reizen.

Reisschema: Tangkahan
Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
Reissom: € 114,- per peroon

Dieper de jungle in, voorbij het populaire Bukit Lawang, ligt Tangkahan. Dobber de river af in een autoband zoals Mowgli in de film Jungle Book en spoel je af onder een spetterende waterval.

Welke optie wil je aanvragen?

Tuben door het regenwoud
Trekking door de jungle
x
+
Reisschema: Bukit lawang - Brestagi - Tobameer
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: € 202,- per persoon

Het Tobameer is een prima plek om even bij te komen van je avonturen in de jungle. Je verblijft op een eiland midden in het grootste kratermeer ter wereld. Per fiets verken je de traditionele batak dorpen met hun karakteristieke huizen.

 

Bouwstenen Java

Reisschema: Yogyakarta en Borobudur
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 182,- per persoon
€ 136,- per kind

Op de fiets naar de wereldberoemde tempel Borobudur. Zo maak je dit tempelbezoek extra leuk voor kinderen. Trap met een mountainbike door de rijstvelden tot aan de voet van deze heilige plek. Onderweg ontmoet je lokale kinderen in typisch Javaanse dorpjes.

Reisschema: Yogyakarta - Batu - Bromo vulkaan - Surabaya
Reisduur: 3 dagen/2 nachten
Reissom: € 308,- per persoon
€ 226,- per kind

Een avontuurlijke reis langs de hoogtepunten van Oost-Java én zonder al te lang in de auto te hoeven zitten. Met de trein reis je dwars door Oost-Java en je gaat met een jeep op expeditie naar de Bromo vulkaan.

Bouwsteen Flores en Komodo eiland

Reisschema: Flores: Labuhan Bajo en Komodo eiland
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 362,- per persoon

Hoezo draken bestaan niet? Op Komodo eiland kun je ze van dichtbij nog gewoon bewonderen. Ze spugen misschien geen vuur, maar zijn wel bijzonder indrukwekkend. Je slaapt een nacht op het dek van de boot en de schipper gooit onderweg het anker uit op een van de beste snorkel-spots van Indonesië.

1
van
7

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op gezinnen van vier personen, reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

x

Verstuur je reisplan