Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 891 03 52

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Indonesië bouwstenen

  Spot orang-oetans in het wild, ga tuben door de jungle, fietsen bij de Borobodur en kom oog in oog te staan met de Komodovaraan. Indonesië bouwstenen zijn korte Indonesië reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je zelf je reis samenstellen. Door de soms pittige reisafstanden en actieve excursies adviseren we voor onderstaande bouwstenen een minimum leeftijd van 8 jaar. Reis je met jonge kinderen, bekijk dan onze Bali bouwstenen. Ook kun je één van onze Indonesië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Indonesië specialisten Wendy, Nienke en Lin zijn met hun eigen gezin in Indonesië geweest, begrijpen waar een reis aan moet voldoen en helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Indonesië bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Sumatra bouwstenen

  Kennismaken in de kampung

  Reisschema: Medan startpakket
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 139,- per persoon

  In de kampung, iets buiten de drukke metropool Medan, vonden wij een serene plek tussen de palmbomen. Aan het zwembad is het fijn acclimatiseren na een lange vlucht. Met een gids ga je per ‘becak’ motortaxi met zijspan op bezoek in de kampung. Daar neem je een kijkje in het dagelijkse leven op Sumatra.

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Indonesië reis!

  Orang oetans spotten in de jungle

  Reisschema: Medan - Bukit Lawang
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 149,- per persoon

  Trek met een gids de jungle in en kom oog in oog te staan met deze roodharige mensapen. Voor veel gezinnen is dit terecht dé reden om naar Sumatra af te reizen.

  Tuben door het regenwoud

  Reisschema: Tangkahan
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 148,- per peroon

  Dieper de jungle in, voorbij het populaire Bukit Lawang, ligt Tangkahan. Dobber de river af in een autoband zoals Mowgli in de film Jungle Book en spoel je af onder een spetterende waterval.

  Welke optie wil je aanvragen?

  Tuben door het regenwoud
  Trekking door de jungle
  x

  Relaxen aan het kratermeer

  Reisschema: Bukit lawang - Brestagi - Tobameer
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 236,- per persoon

  Het Tobameer is een prima plek om even bij te komen van je avonturen in de jungle. Je verblijft op een eiland midden in het grootste kratermeer ter wereld. Per fiets verken je de traditionele batak dorpen met hun karakteristieke huizen.

   

  Bouwstenen Java

  Tour de Borobudur

  Reisschema: Yogyakarta en Borobudur
  Reisduur: 4 dagen/3 nachten
  Reissom: € 195,- per persoon
  € 144,- per kind

  Op de fiets naar de wereldberoemde tempel Borobudur. Zo maak je dit tempelbezoek extra leuk voor kinderen. Trap met een mountainbike door de rijstvelden tot aan de voet van deze heilige plek. Onderweg ontmoet je lokale kinderen in typisch Javaanse dorpjes.

  Op Java-expeditie

  Reisschema: Yogyakarta - Solo - Batu - Bromo vulkaan - Surabaya
  Reisduur: 4 dagen/3 nachten
  Reissom: € 427,- per persoon
  € 316,- per kind

  Een avontuurlijke reis langs de hoogtepunten van Oost-Java én zonder al te lang in de auto te hoeven zitten. Met de trein reis je dwars door Oost-Java en je gaat met een jeep op expeditie naar de Bromo vulkaan.

  Bouwsteen Flores en Komodo eiland

  Anker uit bij draken-eiland

  Reisschema: Flores: Labuhan Bajo en Komodo eiland
  Reisduur: 4 dagen/3 nachten
  Reissom: € 416,- per persoon

  Hoezo draken bestaan niet? Op Komodo eiland kun je ze van dichtbij nog gewoon bewonderen. Ze spugen misschien geen vuur, maar zijn wel bijzonder indrukwekkend. Je slaapt een nacht op het dek van de boot en de schipper gooit onderweg het anker uit op een van de beste snorkel-spots van Indonesië.

  1
  van
  7

  Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op gezinnen van vier personen, reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

  x