Je eigen Bali reis samenstellen

Leren surfen in Sanur, fietsen door de rijstvelden of snorkelen bij een onbewoond eiland. Bouwstenen zijn korte individuele Bali reizen met kinderen van een aantal dagen, verspreid over het eiland. Door ze te combineren kun je zelf je Bali reis met kinderen samenstellen. Reis je met oudere kinderen en wil je meer van het Indonesië zien, bekijk dan onze Sumatra, Java & Komodo bouwstenen. Ook kun je één van onze Indonesië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze Indonesië specialisten Wendy, Nienke en Lin zijn met hun eigen gezin in Indonesië geweest, begrijpen waar een reis aan moet voldoen en helpen je graag verder.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Indonesië bouwstenen
Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan
Reisschema: Sanur
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 183,- per volwassene
€ 136,- per kind

Selamat Datang di Bali! Rustig omschakelen na aankomst op de luchthaven aan een aangenaam zandstrand in het zuiden. Met de keuze uit verschillende restaurants voor je eerste nasi campur en winkeltjes voor een kleine boodschap, is het in Sanur lekker inswingen.

Welke optie wil je aanvragen?

Geland op ‘t strand
Comfortabel verblijf Sanur
x
+

Voeg deze bouwsteen toe aan je Indonesië reis!

Reisschema: Sanur
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 232,- per persoon

Begin je reis in Sanur stoer, want waar kun je nou beter je eerste surfles krijgen dan op Bali. Je les bestaat uit eerst wat theorie, dan ‘droog’ oefenen en al snel sta je in zee om je eerste golf te pakken. We werken samen met een non profit surfschool die zich inzet voor een betere toekomst van weeskinderen op Bali.

Reisschema: Ubud
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 248,- per volwassene
€ 184,- per kind

Met uitzichten op diepgroene rijstterrassen en palmbomen vinden wij dit dé plek om te proeven van het Balinese plattelandsleven. Met een lokale gids fiets je door ambachtelijke dorpen, langs tempels en maak je kennis met de bevolking op het platteland. Je verblijft in een sfeervolle accommodatie tussen de rijstvelden.

Welke optie wil je aanvragen?

Op trappers door de sawa’s
Optioneel: Raften over de Ayung rivier
x
+
Reisschema: Tirtagangga en Oostkust
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 214,- per volwassene
€ 158,- per kind

Aan de oostkust wacht een ongerept stukje Bali. Hier dompel je je onder in tradities en rituelen. In de tuin van het Tirtagangga waterpaleis leer je zelf offers te maken, om ze volgens Balinees tempelgebruik aan de goden te offeren. Een leuke bijkomstigheid; je verblijft in een hotel met zwembad met prima snorkelmogelijkheden voor de deur.

Reisschema: Lovina en Munduk
Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: € 220,- per volwassene
€ 162,- per kind

In het uiterste noorden van Bali ligt Lovina, een kleine maar levendige badplaats. In het vruchtbare binnenland vind je heuvels vol papaja’s, kruidnagels en rijst. Samen met een gids ga je een dag op stap. Wandel over plantages, leer kruiden en fruit herkennen en zie de koffiebonen rijpen in de zon. Na de wandeling neem je een verfrissende duik in het zwembad.

Welke optie wil je aanvragen?

Expeditie kruidnagelpad
Special stay Munduk
x
+
Reisschema: Lovina en Munduk
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 274,- per volwassene
€ 202,- per kind vanaf 8 jaar

Waar je met jonge kids het binnenland rondom Munduk te voet gaat verkennen vonden wij voor gezinnen met tieners een buggy de stoerste optie. Een hele dag ga je met het gezin crossen door de tropen. Tussendoor peddel je per kano over een kratermeer en is het na alle inspanning heerlijk bijkomen in je hotel met zwembad.

Welke optie wil je aanvragen?

Crossen door de tropen
Special stay Munduk
x
+
Reisschema: Pemuteran
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 252,- per volwassene
€ 186,- per kind

Waar veel gezinnen rechtsaf slaan, slaan wij linksaf. Juist in het rustige westen ligt een van Bali’s mooiste koraaltuinen. Met je gids vaar je naar een onbewoond eiland voor de kust. Hier ga je met vinnen en snorkel kopje onder, op zoek naar clownvis Nemo. Je overnacht in een sfeervol resort met geschakelde bungalows aan een rustige baai.

Reisschema: Nusa Lembongan
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 222,- per volwassene
€ 164,- per kind

In tegenstelling tot zijn grote broer heeft het eiland Nusa Lembongan wél exotische baaien en witte stranden, zoals het beeld dat je had van Bali. De sfeer is dorpser en op het telen van zeewier na, gebeurt hier eigenlijk helemaal niets en is het goed toeven. Met een cocktail aan de rand van het zwembad is dit een heerlijke afsluiter van je reis.

Welke optie wil je aanvragen?

Chillen in het paradijs
Special stay Nusa Lembongan
x
+
Reisschema: Jimbaran en Tanjung Benoa
Reisduur: 4 dagen/3 nachten
Reissom: € 238,- per volwassene
€ 176,- per kind

Een ontspannen afsluiter van je Bali reis. Dichtbij de luchthaven en aan een mooi strand vonden wij een comfortabel resort, van alle gemakken voorzien. Een lekker zwembad voor een verfrissende duik, restaurant en bar voor je laatste nasi en Bintang biertje(s) of fruitsapje.

Welke optie wil je aanvragen?

Bye baai Bali
Extra comfortabel verblijf Jimbaran
x
+
Reisschema: Gili
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
reissom: € 306,- per volwassene
€ 226,- per kind

De Gili’s zijn pareltjes voor de kust van Lombok. Ver genoeg van Bali om hun onbekommerde sfeertje te behouden en dichtbij genoeg om gemakkelijk met Bali reizen te combineren. De stranden zijn wit, de zee is azuurblauw, de mensen zijn relaxed en de verse vis suddert op de barbecue…

Welke optie wil je aanvragen?

Witte stranden van de Gili’s
Special stay Gili Trawangan
x
+
1
van
10

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.


x

Verstuur je reisplan