Indonesie rondreis - Medan becak tour

Bouw je eigen Indonesië vakantie

Bouwstenen zijn korte individuele Indonesië reizen van drie of vier dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren stel je je eigen Indonesië vakantie samen. Ook kun je een van onze individuele rondreizen Indonesië met kinderen kiezen: combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je een handig overzicht van alle bouwstenen? Bekijk dan onze kaartpagina. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze ervaren Indonesië specialisten Yvonne, Willemijn en Nienke.

Kies een regio

1 Bali

Indonesië vakantie Bali

Korte reisafstanden, maar toch een grote afwisseling zorgen er voor dat Bali ideaal is voor een relaxte Indonesië vakantie met zowel jonge als oudere kinderen. Maak offertjes bij een koninklijk paleis, fiets langs knalgroene rijstterassen en ga snorkelen tussen tropische vissen.

2 Sumatra, Java & Komodo

Avontuurlijke Indonesië vakantie (voor kinderen vanaf 12 jaar)

Reis je met wat oudere kinderen/ tieners en wil je wat meer van Indonesië zien? Naast Bali bieden wij nog een aantal actieve en avontuurlijke bouwstenen aan op andere eilanden. Spot bijvoorbeeld orang-oetans in de jungle van Sumatra, verken de Bromo vulkaan op Java per 4×4 en ga opzoek naar de draken van Komodo.