Lombok toevoegen aan je reis?

Lombok maatwerk reis

  • Lombok met kinderen

Na slechts een half uurtje vliegen vanaf Bali kom je aan op Lombok. Toch komen hier veel minder toeristen. Je vind hier tropische witte stranden, afgewisseld met groene heuvels. Tijdens een verblijf in Senggigi zal je vooral bezig zijn met ontspannen aan het strand, of duik je onder water om te snorkelen. In Tetebatu maak je kennis met het lokale leven in de dorpen die liggen tussen de rijstvelden en watervallen. Kuta Lombok zorgt voor wat actie. Hier pak je een surfboard en duik je de zee in. Vanaf Lombok zijn de Gili-eilanden ook prima te bezoeken.

Indonesië heeft heel veel eilanden die prachtig zijn om te bezoeken. Allemaal hebben ze hun eigen karakter en bijzonderheden. Wij hebben al bouwstenen en rondreizen naar Sumatra, Java en Bali omdat wij deze eilanden het meest geschikt en toegankelijk vinden voor reizen met je gezin.

Eigenlijk mag Lombok niet ontbreken in dit rijtje. Het is prima te bereizen met korte afstanden tussen de verschillende plekken. Je vindt hier fijne plekjes om te verblijven en prachtige langgerekte stranden. Neem contact met ons op, dan kunnen wij aan de hand van jullie reiswensen een reis samenstellen die toegespitst is op jullie voorkeuren.

 

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan